Go Forest

Ook wij dragen graag ons steentje bij aan een groenere toekomst. Voor elke nieuwe polis die je bij ons afsluit in mei of juni, planten wij een boom. Hiervoor werken we samen met Go Forest.

Go Forest

Go Forest is een partnerorganisatie van CO2logic en wil individuen en bedrijven inspireren en motiveren om toekomstgericht te handelen.

Door het planten van bomen in de regio’s waar ze het hardst nodig zijn en waar ze de grootste impact hebben. Go Forest doet zowel projecten rond herbebossing als rond boslandbouw. Zo wil Go Forest ontboste gebieden herbebossen, maar ook de juiste boomsoorten planten die lokale bevolkingen ondersteunen in hun levensonderhoud en extra jobs kunnen creëren.

Go Forest plant niet alleen bomen, maar steunt ook projecten die bomenkap voorkomen en werkt mee aan de verdere uitrol van regeneratieve landbouw in België en Frankrijk.

De projecten van Go Forest situeren zich in Peru (Amazone), Congo, Benin, Zambia, Armenië, België en Frankrijk.

www.goforest.be

04 Jun

Gratis belastingsservice

Zorgen dat je altijd goed verzekerd bent, is onze prioriteit. Daarbovenop helpen we je graag verder bij het invullen van je belastingsbrief. Vragen over je belastingsaangifte? Kan je nergens terecht voor je aangifte? Kom langs met alle nodige documenten voor je belastingaangifte en je identiteitskaart met pincode en wij helpen je verder! Nog geen klant? Breng ook je verzekeringspolissen mee. Interesse? Maak een afspraak via 03 664 69 24.

lees meer
03 May

Go Forest

Ook wij dragen graag ons steentje bij aan een groenere toekomst. Voor elke nieuwe polis die je bij ons afsluit in mei of juni, planten wij een boom. Hiervoor werken we samen met Go Forest. Go Forest Go Forest is een partnerorganisatie van CO2logic en wil individuen en bedrijven inspireren en motiveren om toekomstgericht te handelen. Door het planten van bomen in de regio’s waar ze het hardst nodig zijn en waar ze de grootste impact hebben. Go Forest doet zowel projecten rond herbebossing als rond boslandbouw. Zo wil Go Forest ontboste gebieden herbebossen, maar ook de juiste boomsoorten planten die lokale bevolkingen ondersteunen in hun levensonderhoud en extra jobs kunnen creëren. Go Forest plant niet alleen bomen, maar steunt ook projecten die bomenkap voorkomen en werkt mee aan de verdere uitrol van regeneratieve landbouw in België en Frankrijk. De projecten van Go Forest situeren zich in Peru (Amazone), Congo, Benin, Zambia, Armenië, België en Frankrijk. <a href="https://www.goforest.be">www.goforest.be </a>

lees meer
30 Apr

Zorgeloos op de fiets

Genieten op de fiets, maar ook goed verzekerd zijn bij diefstal, schade of pech? Sluit dan een fietsverzekering af bij DVV. Zo krijg je een schadevergoeding als je fiets gestolen of beschadigd is. Onderweg een lekke band of platte batterij? Dankzij de inbegrepen fietsbijstand, kan je ook op ons rekenen! Contacteer ons voor meer info! Alle voorwaarden en uitgebreide informatie vind je op <a href="https://www.dvv.be/nl/verzekeringen/fiets-en-motor/fietsverzekering.html">www.dvv.be/nl/verzekeringen/fiets-en-motor/fietsverzekering.html</a>

lees meer
24 Feb

KOOSI in Stabroek

Binnenkort opent Koosi ook haar deuren in Stabroek! Op zoek naar een droomwoning? Of ben je van plan om jouw woning te verkopen of te verhuren? Neem een kijkje op <a href="https://koosi.be/">www.koosi.be</a>. Volg Koosi op Facebook en Instagram en blijf als eerste op de hoogte van de nieuwste panden.

lees meer
06 Jan

Heraanleg Dorpsstraat Stabroek

Het einde van de herinrichting van de Dorpsstraat en het Laageind is voorzien voor midden 2021. Wij blijven uiteraard gedurende de periode van de werken bereikbaar. Parkeren kan aan het gemeentehuis/zaal Moorland. Zie je het niet zitten om de verplaatsing te maken? Bel of mail ons even en dan komen wij graag tot bij jou, op een Covid-veilige manier, dat spreekt voor zich. Telefoon 03 664 69 24 Mail kantoor@vennincx.be Whatsapp 0470 26 87 14 Kleine tip: like onze facebookpagina! Het is voor ons de snelste en eenvoudigste manier om jullie op de hoogte te houden van eventuele pannes aan telefonie en/of internet. Afgelopen maanden hebben we gemerkt dat dat al eens kan gebeuren met alle gevolgen vandien. Meer nieuws over de wegenwerken: <a href="https://www.stabroek.be/mobiel">www.stabroekmobiel.be</a>

lees meer
17 Dec

Nieuw rekeningnummer DVV

DVV verzekeringen is bezig met een omschakeling van beheersplatform voor verzekeringscontracten. Bij dit nieuw platform hoort een nieuwe opmaak voor de betalingsuitnodigingen. Je zal merken dat uitnodigingen tot betaling voor je autoverzekering geen overschrijvingsformulier meer bevat, maar enkel nog de betalingsinformatie. Opgelet: het rekeningnummer is ook gewijzigd. Het nieuwe rekeningnummer is BE59 0689 0667 8326.

lees meer
14 Dec

Wel jong, niet gek!

17 jaar met leervergunning en een auto met 55kw... Dat is bij ons € 45 per maand voor BA en rechtsbijstand, starten aan de laagste bonus malus én de verzekering op naam van zoon of dochter. Hoeveel betaalt jouw inwonende startende bestuurder voor zijn/haar verzekering? Mail naar kantoor@vennincx.be voor een vrijblijvende offerte.

lees meer
vennincx verzekeringen
© 2021 Vennincx Verzekeringen - Sinds 1967
03 664 69 24
Dorpsstraat 110 | 2940 Stabroek | DVV Agt 41742
RPR territoriaal bevoegde rechtbank BE 0893.364.654

Kantoor Stabroek

Dorpsstraat 110
03 664 69 24
kantoor@vennincx.be
toon openingsuren
Openingsuren
ma 9.30u - 12u 14u - 17u
di 9.30u - 12u 14u - 19u
wo 9.30u - 12u 14u - 17u
do 9.30u - 12u 14u - 17u
vr 9.30u - 12u gesloten

Kantoor Putte (Stabroek - Kapellen)

Plantinlaan 3A
kantoor@vennincx.be
Maak een afspraak!