Gratis advies over verzekeringen, belastingen, ...

Zorgen dat je altijd goed verzekerd bent, is onze prioriteit. Daarbovenop bieden we je graag advies bij vragen over al onze DVV producten.

Vragen over je belastingaangifte? Kan je nergens terecht voor je aangifte? Kom langs met alle nodige documenten voor je belastingaangifte en je identiteitskaart met pincode en wij helpen je verder!

Nog geen klant? Breng ook je verzekeringspolissen mee.

Interesse? Maak een afspraak via 03 664 69 24.

06 Apr

Had u al gehoord van MyDVV?

MyDVV is uw persoonlijke online klantenzone waarmee u op elk moment, waar u ook bent: * digitaal uw verzekeringsdocumenten kan ondertekenen * rechtstreeks een schadegeval kan aangeven * uw polissen kan raadplegen * uw persoonsgegevens kan updaten * een afspraak kan maken met ons * een simulatie kan maken van een hypothecair krediet U kan er zelfs de digitale versie terugvinden van uw verzekeringskaart (de vroegere “groene kaart”), op voorwaarde dat u een autoverzekering hebt bij DVV, natuurlijk. [Meer info op MyDVV](https://www.dvv.be/nl/over-dvv-verzekeringen/mydvv-uw-beveiligde-klantenzone-bij-dvv.html) ### Hoe krijg ik toegang tot MyDVV? U kan gemakkelijk op elk moment geheel veilig inloggen op MyDVV vanop [www.dvv.be](https://www.dvv.be/nl.html) met behulp van itsme® of uw kaartlezer en uw identiteitskaart. ### Wat is itsme®? Dat is een gratis app die u kan installeren op uw smartphone en slechts één keer dient in te stellen om daarna in te loggen op MyDVV dankzij een unieke code. [Meer weten over itsme®](https://www.dvv.be/nl/over-dvv-verzekeringen/nieuws/itsme-makkelijk-en-veilig-op-mydvv.html) [Ontdekt MyDVV](https://my.dvv.be/nl/Home/index.aspx) MyDVV vervangt natuurlijk in geen geval mij als DVV-consulent. Ik blijf uw belangrijkste contactpersoon en sta altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

lees meer
04 Jun

Gratis advies over verzekeringen, belastingen, ...

Zorgen dat je altijd goed verzekerd bent, is onze prioriteit. Daarbovenop bieden we je graag advies bij vragen over al onze DVV producten. Vragen over je belastingaangifte? Kan je nergens terecht voor je aangifte? Kom langs met alle nodige documenten voor je belastingaangifte en je identiteitskaart met pincode en wij helpen je verder! Nog geen klant? Breng ook je verzekeringspolissen mee. Interesse? Maak een afspraak via 03 664 69 24.

lees meer
30 Apr

Zorgeloos op de fiets

Genieten op de fiets, maar ook goed verzekerd zijn bij diefstal, schade of pech? Sluit dan een fietsverzekering af bij DVV. Zo krijg je een schadevergoeding als je fiets gestolen of beschadigd is. Onderweg een lekke band of platte batterij? Dankzij de inbegrepen fietsbijstand, kan je ook op ons rekenen! Contacteer ons voor meer info! Alle voorwaarden en uitgebreide informatie vind je op <a href="https://www.dvv.be/nl/verzekeringen/fiets-en-motor/fietsverzekering.html">www.dvv.be/nl/verzekeringen/fiets-en-motor/fietsverzekering.html</a>

lees meer
24 Feb

KOOSI in Stabroek

Binnenkort opent Koosi ook haar deuren in Stabroek! Op zoek naar een droomwoning? Of ben je van plan om jouw woning te verkopen of te verhuren? Neem een kijkje op <a href="https://koosi.be/">www.koosi.be</a>. Volg Koosi op Facebook en Instagram en blijf als eerste op de hoogte van de nieuwste panden.

lees meer
17 Dec

Nieuw rekeningnummer DVV

DVV verzekeringen is bezig met een omschakeling van beheersplatform voor verzekeringscontracten. Bij dit nieuw platform hoort een nieuwe opmaak voor de betalingsuitnodigingen. Je zal merken dat uitnodigingen tot betaling voor je autoverzekering geen overschrijvingsformulier meer bevat, maar enkel nog de betalingsinformatie. Opgelet: het rekeningnummer is ook gewijzigd. Het nieuwe rekeningnummer is BE59 0689 0667 8326.

lees meer
14 Dec

Wel jong, niet gek!

17 jaar met leervergunning en een auto met 55kw... Dat is bij ons € 45 per maand voor BA en rechtsbijstand, starten aan de laagste bonus malus én de verzekering op naam van zoon of dochter. Hoeveel betaalt jouw inwonende startende bestuurder voor zijn/haar verzekering? Mail naar kantoor@vennincx.be voor een vrijblijvende offerte.

lees meer
28 Nov

Vlaams renovatiekrediet

Renteloze lening voor nieuwe eigenaars in 2021 bij energierenovatie. Wie een woning of appartement verwerft in 2021 (notariële akte, schenking of erfenis bij overlijden in 2021) én die binnen de 5 jaar grondig renoveert, kan in aanmerking komen voor een renteloze lening voor die renovatie. Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt? Wij helpen je graag verder!

lees meer