mail kantoor@vennincx.be phone 03 664 69 24

Verzekeringen

Wij specialiseren ons, al sinds de oprichting van ons kantoor in 1961, in de schadeverzekeringen en de kredietmakelarij. Ondertussen zijn wij al meer dan 30 jaar bevoorrecht partner van DVV Verzekeringen voor de regio: Putte-Kapellen, Stabroek en Hoevenen.

Ongeacht of u nu particulier, zelfstandige, bedrijfsleider of verantwoordelijke van een vereniging bent, wij bieden u altijd een oplossing die bij u past, zelfs als het om een risico gaat dat DVV niet verzekert. Ook in dat geval zoeken wij, via onze contacten op de verzekeringsmarkt, een geschikte oplossing die perfect aan uw behoeften voldoet.

Uw woning, de eerste grote investering in uw leven, ziet er nu wellicht heel anders uit. Er zijn misschien wijzigingen in uw gezin gebeurd en u hebt het huis daaraan aangepast. Of u hebt het gewoon verfraaid, met een veranda, een nieuwe keuken of badkamer. Hebt u zonnepanelen laten plaatsen?

Komt er een poetsvrouw of een tuinman? Doet u af en toe beroep op een babysit? Vergeet niet dat u verantwoordelijk bent als hun tijdens het werk iets overkomt. Al deze veranderingen moeten eigenlijk in uw verzekeringen voorzien worden. Als uw verzekeringspolissen een aantal jaren oud zijn, is het hoog tijd om die eens na te laten kijken, want we willen te allen tijde vermijden dat u bij een eventuele schade maar een gedeeltelijke (of geen) compensatie zou krijgen.

Daarom bieden wij u volledig gratis een doorlichting aan van uw verzekeringsportefeuille. Wij adviseren u vrijblijvend welke aanpassingen eventueel nodig zijn om uw verzekering opnieuw up-to-date te maken.

Maar wij beperken ons niet alleen tot de huidige situatie. Wij adviseren u ook graag op het gebied van financiƫle planning, voor uw toekomst. Investeren in een fiscaal gunstige pensioenspaarverzekering of in rendabele, veilige beleggingsverzekeringen: we hebben er een oplossing voor! Bel nu voor een afspraak. Wij maken graag tijd voor u.

Stabroek

Dorpsstraat 110
03 664 69 24
kantoor@vennincx.be

Openingsuren

ma 9.30u - 12u 14u - 17u
di 9.30u - 12u 14u - 19u
wo 9.30u - 12u 14u - 17u
do 9.30u - 12u 14u - 17u
vr 9.30u - 12u gesloten

Putte-Kapellen

Plantinlaan 3A
kantoor@vennincx.be
Enkel op afspraak!