Particulier, zelfstandige en KMO

Wat ooit begon als advies voor vrienden is ondertussen uitgegroeid tot één van onze kernactiviteiten.

+ 50 jaar expertise

Sinds 1967 specialiseren wij ons in schadeverzekeringen, waardoor we heel wat expertise in huis hebben. Bovendien zijn wij al meer dan 30 jaar verbonden verzekeringsagent van DVV verzekeringen in de regio Stabroek, Hoevenen en Putte-Kapellen.

Verzekering op maat

Of je nu particulier, zelfstandige of verantwoordelijke van een vereniging bent, wij bieden altijd een oplossing op maat. Zelfs als het gaat om een risico dat DVV verzekeringen niet verzekert, zoeken wij via onze contacten op de verzekeringsmarkt een oplossing die perfect aansluit op jouw behoeften.

Gratis check-up

Wij bieden gratis een doorlichting van je verzekeringsportefeuille aan. Een verandering in je gezinssituatie of verbouwingswerken aan je woning uitgevoerd? Tijd om na te gaan of je polissen nog up-to-date zijn! Wij geven vrijblijvend advies zodat je bij eventuele schade op beide oren kan slapen.

Toekomst verzekerd

We beperken ons niet tot de huidige situatie, maar adviseren je ook graag op gebied van financiële planning voor jouw toekomst. Investeren in een fiscaal gunstige pensioenspaarverzekering of in rendabele, veilige beleggingsverzekeringen: wij hebben er een oplossing voor!

Jouw leven verandert, maar volgen je verzekeringen wel? Tijd voor een check-up!

1

Wij kijken na of je voldoende verzekerd bent

Misschien ben je niet verzekerd in bepaalde situaties. Of overlappen je verzekeringen en betaal je te veel?

2

Je krijgt advies

Zo ben je correct verzekerd en heb je recht op een vergoeding na een schadegeval.

3

Wij brengen jouw dossier in orde

Stap je over van een andere makelaar? Dan regelen wij de transfer van je polissen en al het papierwerk!

Vanessa Serneels
Vanessa Serneels
Maak vrijblijvend een afspraak!
Sophie Van den Bergh
De mensen van DVV Vennincx Verzekeringen hebben ons altijd met raad en daad bijgestaan. Wij moeten maar 1 telefoonnummer onthouden om gerust te zijn.
Anthony Geers
Als je qua verzekeringen een persoonlijke aanpak wilt en mensen die zich tot het uiterste inspannen om alles voor je geregeld te krijgen dan moet je bij Vennincx verzekeringen zijn.
Stephanie Fischer
Persoonlijke service, beste advies en steeds tot uw dienst... alle troeven voor een top-verzekeringsagent ??